Påføring av DIY Vippeextensions Hjemme: Tips og Trinn-for-Trinn Veiledning

Ønsker du å oppnå vakre, fyldige vipper uten å besøke en profesjonell salong? DIY vippeextensions kan være svaret! Med riktig teknikk og tålmodighet kan du oppnå flotte resultater hjemme. Her er en trinn-for-trinn veiledning for å hjelpe deg med å påføre vippeextensions på egenhånd:

Trinn 1: Forberedelse er Nøkkelen:

Før du begynner, sørg for at du har alt du trenger:

  • FAGR DIY Lash Kit: Dette inkluderer vippeextensions, lim & limfjerner, pinsett, vippebørste og saks.

  • Wipes/sminkefjerner: For å sikre at øyenvippene dine er rene og fri for oljer og makeup.

  • Speil og god belysning: Du trenger et godt opplyst område og et speil som gjør det enkelt å se øyevippene dine.

Trinn 2: Rens og Forbered Øyenvippene:

Bruk wipes/sminkefjerner eller en mild såpe for å rense øyenvippene dine. Dette fjerner oljer og makeup som kan påvirke limets holdbarhet. Tørk dem forsiktig med en ren klut.

Trinn 3: Velg riktig vippeextension:

Du kan velge mellom forskjellige lengder og stiler av vippeextensions. Vurder din egen smak og øyets form når du velger. FAGR har både klassiske- og volumvipper, i størrelsene 8-16mm. Våre vipper kommer i remser som du kan tilpasse til dine øyne. Det finnes også ferdigkuttede vipper for de som foretrekker det.

Trinn 4: Påføring av Lim:

Ta fram Bond, og bruk applikatoren til å påføre et tynt lag fra vipperoten og omtrent halvveis opp på vippen. Når man skal sette på vippeextensions er det "less is more" som gjelder med limet. Dette fordi at limet fort blir klissete, så man får et mer naturlig resultat med mindre lim, og det er lettere å opprettholde god vippe- hygiene. La limet tørke i omtrent 30-60 sekunder, til det blir klissete.

Mens du venter, er et ekstra tips å påføre en tynn strimmel av lim langs basen av en vippeextension. Da er du sikret at vippene sitter ordentlig.

Trinn 5: Plassering av Vippeextensionene:

Nå er det på tide å plassere vippeextensionene på dine naturlige vipper. Bruk pinsetten til å gripe den falske vippen ca midt på, og plasser den forsiktig så nær roten av dine naturlige vipper som mulig. Gjenta dette trinnet for hver vippeextension. Overlapp litt for et best mulig resultat.

Trinn 6: Tørking og Forming:

Etter at du har påført vippeextensionene, la dem tørke i noen minutter. Du kan bruke en vippebørste for å forme og justere vippene etter behov.

Trinn 7: Gjenta på Det Andre Øyet:

Gjenta de samme trinnene på det andre øyet for å oppnå balanse og en symmetrisk look.

Trinn 8: Påføring av Mascara (valgfritt):

Hvis du ønsker ekstra fylde, kan du forsiktig påføre mascara på de nye vippene. Dette er imidlertid valgfritt, da mange foretrekker å unngå mascara for å forlenge levetiden til vippene.

Trinn 9: Vedlikehold og Påfyll:

Vippeextensions vil naturlig falle av i takt med veksten av dine egne vipper. For å opprettholde resultatene, kan du fylle på etter behov. Dette kan gjøres med nye vippeextensions og lim.

Husk at påføring av vippeextensions hjemme kan være utfordrende de første gangene, så vær tålmodig og øv deg. Det kan også være lurt å se noen tutorials for å få en bedre forståelse av teknikken.

Når du følger disse trinnene nøye og øver deg, kan du oppnå vakre vippeextensions hjemmefra. Vær oppmerksom på vedlikehold og forsiktig rensing for å forlenge levetiden til dine DIY vippeextensions.


Husk at påføring av vippeextensions hjemme krever tålmodighet og praksis. Vær forsiktig, og hvis du er usikker, kan det være lurt å få veiledning fra en profesjonell vippetekniker før du prøver det på egenhånd.

Lykke til!

Tilbake til bloggen